آشپزی مدرن

آشپزی

میگو گریسپی با پاستا(فرانسوی)وسالاد
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٥۱ ‎ق.ظ روز یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم:
۱-۱/۴ فنجان استاک مرغ
  ۱۱۳ گرم پاستا
  ۱۲۰ گرم  میگو پاگ شده
   ۱/۲ پیمانه خامه زده شده
   ۱/۲ قاشق چایخوری ادویه
      1 قاشق چایخوری نمک
      1 قاشق چایخوری پودرفلفل
      2 قاشق غذاخوری آرد
      1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
      1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه :
 میگو را با نمک وفلفل مزه دارکنید.۱ قاشق آرد را روی میگو بپاشید تا تمام میگو آغشته شود.سپس شیر را روی میگو آردی شده اسپری کنید.کره وروغن را توی تابه بریزید وروی حرارت گذاشته تا داغ شود.میگو را توی تابه بریزید وسرخ کنید.در تابه کمی روغن ریخته خامه را با ادویه ها توی تابه بریزید و۱ قاشق آرد ذرت را با ۴ قاشق آب ترکیب ومخلوط کنید.تا صاف شود.سپس به خامه زده شده با ادویه اضافه کنید تا سس غلیظ شود.سپس می توانید با انواع پاستا ها میل کنید.
برای سالاد
1/2 فنجان خرما خشک
1/3 فنجان سرکه
1/4 فنجان فندق خرد شده
       کمی پنیر چرب
    ۱ عدد نان پیتا(نان لبنانی)
    ۲ ورق گلابی(دلخواه)

تمام موادراباهم ترکیب کنیدودر کنار غذا سرو کنید.