آشپزی مدرن

آشپزی

کاپ کیک شکلاتی(فرانسوی)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:٢٠ ‎ب.ظ روز جمعه ٢ دی ۱۳٩٠
 


 موادلازم:برای شماره 1
340 گرم کره
 1/2 فنجان معادل 90 گرم شکر قهوه ای
 1/4 قاشق چایخوری. نمک
 2/3 فنجان معادل 75 گرم آرد
4 تخم مرغ های بزرگ
1 قاشق چایخوری. پودر خمیرمایه
1 قاشق چایخوری. جوش شیرین
1 فنجان شیر
2 قاشق چایخوری. عصاره وانیل

موادلازم : خمیر شماره2

1/4قاشق چایخوری نمک
1/2 فنجان معادل 75 گرم آرد
3/4 فنجان معادل 150 گرم شکر
3/4 فنجان معادل 135 گرم شکر قهوه ای
4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق غذاخوری وانیل
2 قاشق مربا خوری کره
1 فنجان مینی تراشه های شکلات

موادلازم: برای رویه خامه ای
3/4 فنجان معادل 135 گرم شکر، قهوه ای
1/2 فنجان پودر شکر
1/2قاشق چایخوری. نمک
340 گرم نرم کره
2 قاشق غذاخوری. شیر
1 قاشق چایخوری. عصاره وانیل
فر رابا حرارت 350 درجه فارنهایت ویا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

طرز تهیه: خمیر کیک شماره 2
کره و شکر را در یک کاسه مخلوط کرده در حدود 2 دقیقه زده ،بعد شیرو وانیل را اضافه کنید وخوب مخلوط کرده ، آرد و نمک را با هم ترکیب و هم بزنید تا صاف شود.تراشه های شکلات را هم اضافه مخلوط کنید.ازترکیب بایک قاشق چایخوری از ترکیب روی کاغذ روغنی با فاصله قرار داده و گذاشته تاکمی سفت شود.

طرز تهیه:شماره 1
کره وشکررا با همزن زده سپس تخم مرغ ها را یکباره اضافه و هم زده تا ترکیب شود. آرد،بکینگ پودر،جوش شیرین،نمک را به مایه اضافه کرده هم بزنید.شیر و وانیل را هم به مایه اضافه و ترکیب کرده ،ازخمیر کیک در کپسول های کاغذی بریزید و وسط خمیر را کمی گود کنید. سپس این گوی های شکلات خمیر شماره 2 را در وسط گودی  قراردهید.کمی دیگرازمایه کیک روی گوی ها بریزید ودر فر به مدت18-16 دقیقه قرار داده تا پخته وآماده شود.یک خلال دندان را در مرکز کیک زده اگراز خمیر به خلال دندان نچسبیده باشد کیک آماده است.

طرز تهیه:رویه کیک
کره و شکر قهوه ای را در یک کاسه مخلوط و زده تا کاملا باهم ترکیب شود. پودر قند را با کمی نمک ووانیل وشیررا هم اضافه وهم زده تا ترکیب شده ودر آخر خرده های شکلات را اضافه کنید.روی کاپ کیکهای آماده شده را با این کرم تزیین کنید.