COOKING

آشپزی

کریسپی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱:۳۸ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٥ فروردین ۱۳٩٢
 


 مواد لازم:
۱/4 فنجان دانه ذرت پخته شده
۱/۴ فنجان کنسرو لوبیا سیاه و سفید بدون آب
۱/4 فنجان پیاز قرمز خرد شده
۱/۴ فنجان فلفل قرمز خرد شده
۱/4 قاشق چایخوری فلفل
۱/2 پیمانه پنیر پنیر چدار خرد شده
 24  خمیر پیراشکی یا پنیر پیتزا ورقه ای
   1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
   1 عدد سیر رنده شده
   1 فنجان گوشت مرغ پخته وخرد شده
      روغن گیاهی برای سرخ کردن
طرز تهیه :
روغن زیتون را درتابه بریزید وپیازرا با کمی نمک تفت داده بعد سیررا اضافه ویک تفت دهید وبعد فلفل خرد شده و حبوبات را هم به ترکیب اضافه ومخلوط کنید.مرغ را به همراه کمی فلفل اضافه کنیدوبعد تمام مواد که با هم مخلوط شدن ،از روی حرارت بردارید وپنیر چدار را هم به مخلوط اضافه وترکیب کنید وگذاشته تا سرد شود.
از مایع 1 قاشق مربا خوری در مرکز خمیر بریزید واطراف خمیررا با آب کمی رطوبت داده ودولبه را به هم بچسبانیدوبعد در روغن داغ شده دو طرف آن را سرخ وطلایی کنید.
پاستا پخته شده،کدو یا خیار،گوجه مینیاتوری،فلفل دلمه رنگی،مارچوبه ،جعفری خرد شده وکمی نان سوخاری برشته شده را در ظرفی باهم ترکیب کنید ودر کنار غذا سرو کنید.