آشپزی مدرن

آشپزی

نان شیرینی دار چینی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٢:٤٧ ‎ب.ظ روز جمعه ٢ دی ۱۳٩٠
 


مواد لازم:
۱/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
   1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
   1 قاشق چای خوری نمک
   2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
   1 قاشق غذا خوری شکر
   ۲ قاشق چایخوری دارچین
   ۱ قاشق  چایخوری رنده جوز هندی
   3 عدد تخم مرغ، زده شده
   4 قاشق غذاخوری کره ، ذوب
   2 فنجان شیر
   ۲ فنجان آرد همه منظوره
طرزتهیه:
در یک کاسه متوسط ​،آرد،جوش شیرین، بکینگ پودر،نمک،شکر و ادویه جات را مخلوط کنید. در یک کاسه دیگرتخم مرغ وکره ذوب شده رابا هم زده سپس شیر را اضافه کنید وبعد تمام مواد خشک را باهم مخلوط کنید. اجازه دهید، خمیربه مدت 5 دقیقه استراحت کند. سپس روغن را در تابه بریزید و قالب را در روغن گرم کرده در مایه زده و درروغن قراردهید.بعد از کمی بسته شدن قالب را تکان داده تا خمیر جدا شده ودر روغن دو طرف آن را سرخ و طلایی کنید.