آشپزی مدرن

آشپزی

کیک مخملی قرمز(باکرم پنیر خامه ای)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٦:٥٢ ‎ب.ظ روز جمعه ٢۳ فروردین ۱۳٩٢
 



مواد لازم:
113گرم کره
115گرم شکر
  62 گرم آرد کیک
  56 گرم رنگ قرمز رنگ آمیزی غذا
     1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
     ۱ قاشق چایخوری نمک
     2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
     2 عدد تخم مرغ ، در دمای اتاق
     1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
     1 فنجان شیردر دمای اتاق
     1 قاشق چای خوری سرکه سفید
     1 قاشق چای خوری جوش شیرین
    فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طر تهیه :
آرد ،بکینگ پودر،نمک را باهم الک کرده وبعد پودرکاکائورا با رنگ غذا مخلوط کنید. تا به شکل یک خمیرنرم شود. کره وشکررا باهم زده تاکرم رنگ شود ،تخم مرغ را اضافه وکمی با همزن زده وبعد وانیل وکاکائو خمیرقرمزبه مایع اضافه کنید ودرآخرشیررا کم کم به همراه آرد اضافه کنید. مایع را به دو قسمت تقسیم کنید ودردوقالب جدا بریزید.درفربه مدت 25-30دقیقه قراردهید.
طرز تهیه کرم برای کیک:
۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ، نرم شده
113 گرم کره ، نرم شده
۱۱۵ گرم پودر شکر
    1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
کمی نمک
طرز تهیه :
با همزن پنیر خامه ای و کره را بزنید. سپس پودرقند،نمک ،عصاره وانیل رااضافه کنید.  سپس کرم را دریخچال قراردهید. ازاین کرم برای تزیین انواع شیرینی می توانید استفاده کنید.