COOKING

آشپزی

مرغ با سس سویا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۳٤ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٤ دی ۱۳٩٠
 



مواد لازم :
5 عدد ران مرغ
2 قاشق غذاخوری.آب
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
فلفل سیاه
چاشنی
۲-۱/۲ قاشق غذاخوری سس سویا
      ۲ قاشق غذاخوری روغن
      1 قاشق غذاخوری نمک
      1 قاشق غذاخوری پودر قند
      1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه :
نمک وفلفل راروی مرغ بپاشید سپس درروغن سرخ کنید.با یک دستمال توی تابه را تمیز کرده.سویا سس را با آب وپودرقند روی مرغ بریزید.کمی که سس غلظت پیدا کرد کره را به آن اضافه کنید وگذاشته کره ذوب شده ومرغ کاملا پخته وسرخ شود.