آشپزی مدرن

آشپزی

کلو چه تخم مرغ ترکیه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٢٩ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ٢٠ فروردین ۱۳٩٢
 


ممواد لازم:
۱/4 فنجان خامه
   ۵ گرم کنسرو لوبیا سیاه و سفید
   1 فنجان دانه های ذرت منجمد شده،
   1 عدد فلفل سبزخرد شده
   1 فنجان پنیر رنده          
   8 عدد تخم مرغ های بزرگ
   ۱ قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
   1 قاشق چای خوری زیره
   1 قاشق چای خوری نمک
      پودر فلفل سیاه، فلفل قرمز
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت ویا ۱۸۵درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
مقداری ازترکیب لوبیا توی کپسولهای کاغذی بریزیدو کمی فلفل خردشده و پنیر رنده شده روی آن بپاشید.تخم مرغ را با خامه،گشنیز،زیره و نمک مخلوط کنید و از این ترکیب روی مخلوط درون کپسولها را پرکنید و در فر به مدت ۲۰تا 25 دقیقه قرار دهید.