COOKING

آشپزی

کرپ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:٠٥ ‎ب.ظ روز شنبه ٢٤ فروردین ۱۳٩٢
 


مواد لازم :
    2 تخم مرغ  بزرگ
    1 قاشق چایخوری پودرقند
    1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
    2 فنجان آرد
   ½ فنجان شیر
   ½ فنجان آب
   ¼ قاشق چایخوری نمک
      برای تزیین :پودرقند- مایه شکلات- توت فرنگی- موز- زغال اخته و کرم زده شده بدلخواه
طرز تهیه:
 تخم مرغ، شکر، وانیل ونمک را با هم در ظرفی بریزید و با همزن زده تا ترکیب شود. آرد،شیر،آب را هم اضافه کنیدو هم بزنید،تا کاملا مخلوط وصاف شود.تابه را روی حرارت گذاشته تا گرم شود.کف تابه را کمی روغن اسپری کنیدو یک ملاقه ازمایه را در وسط تابه بریزیدوتابه را کمی چرخانده تا ترکیب در سطع تابه پخش شود. وقتیکه زیر کرپ طلایی و سرخ شداز روی حرارت برداشته وکنار بگذارید.بدین ترتیب تمام مایه را درست کنیدوبعدمی توانید با مواد دلخواه توی کرپ را پر کرده و روی آن را با مایه شکلات تزیین و سرو کنید.