آشپزی مدرن

آشپزی

شیرینی بادامی(بابا نوئل)
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۳:٤٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 

ای کاش امروزمان پراز صلح وآرامش باشدو به خالق آنچنان باور داشته باشید که چرایی برای آنچه هستید به میان نیاوردید.عید کریسمس را به تمام مسیحیان جهان تبریک می گویم. عیدتان مبارک


مواد لازم :برای خمیر شیرینی
110 گرم پودر بادام
200 گرم پودر شکر
  25 گرم پودر قند
  90 گرم سفیده تخم مرغ
    1 قاشق چایخوری پودر کاکائو و یا پودر رنگ خوراکی (اختیاری)
    1 قاشق چایخوری وانیل
فر را با حرارت 300درجه فارنهایت ویا با ۱۴۴ درجه سانتیگراد روشن کنید.توی سینی را کاغذ روغنی پهن کنید.


آرد بادام ،پودرقند، وانیل را باهم ترکیب کنید.

اگر می خواهید شیرینیهای شما به رنگ شکلاتی باشد باید به ترکیب یک قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کنید.

یا یک قاشق چای خوری از پودر رنگ آمیزی به دلخواه به پودر بادام اضافه کنید.

یا آن را ساده درست بدون هیچ رنگی درست کنید.

با استفاده از همزن سفیده تخم مرغ ​​را با سرعت بالا زده تا سفت وپفکی شود.شکر را اضافه کرده وهم زده تا زمانی که رد همزن روی سفیده باقی بماند .سپس ترکیب آرد بادام را به سفیده اضافه وهم بزنید .تا خمیر صاف ویک دست شود.

خمیر آماده شده را توی کیسه شیرینی با ماسوره بزرگ ساده بریزید. با فاصله خمیر هارا روی کاغذ روغنی به ترتیب شکوفه بزنید.

حدود 30 دقیقه آن را روی سینی استراحت داده برای اینکه شیرینی ها هنگام پخت ترک نخورد.

در فربه مدت 15-20 دقیقه به طور مستقیم در وسط فر برای آزمایش به آرامی بالای شیرینیها را گرفته اگر از کاغذ پوستی به آرامی جداشد پخته واگر چسبیده بود چند دقیقه دیگر در فر اجازه دهید بماند.

شکلات سفید نعناع( قسمت 2)


  1/4 فنجان آبنبات نرم نعنا خردشده
  1/2 فنجان کره ، نرم شده
  1/2 فنجان پودر شکر
     9 گرم شکلات سفید خرد شده ، ذوب شده و تا دمای اتاق سرد
     1 قاشق غذاخوری شیر
     1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
تهیه کرم میانی:
کره ، شکر، شکلات سفید ذوب شده رابا هم مخلوط کنید وشیر را با وانیل اضافه کرده وهم بزنید وبه مدت 3-5 دقیقه با هم ترکیب وصاف شود.آبنبات خرد شده را توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید.

نوع دوم کرم میانی(کرم باد صبا)

156 گرم خامه
1/4 فنجان شیر شکلات
   3 فنجان پودرشکر
   1 قاشق چایخوری وانیل
   1 فنجان کره خرد شده

طرز تهیه :

شکر وکره راباهم ترکیب کنید.شیر شکلات ووانیل رابا هم در ظرفی ترکیب کرده وبعد به ترکیب کره  به مدت 5-3 دقیقه با همزن برقی زده تا مایع یک دست شود.


مواد میانی قسمت سوم

3/4 فنجان شیرو تراشه های شکلات
1/2 فنجان خامه  
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
   1 قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری
1/2 پودر  قاشق چای خوری دارچین
1/4 پودر  فلفل شیرین قاشق چای خوری
1/4 پودر  قاشق چای خوری پودرمیخک تازه
1/8 قاشق چای خوری رنده شده جوزهندی




تراشه های شکلات را در ظرفی بریزید وروی بخار آبجوش قرار داده تا ذوب شود.ادویه ها را آسیاب کنید.

خامه زده شده و وانیل،قهوه فوری،دارچین،فلفل شیرین،میخک و جوز هندی همه رابه مخلوطشکلات ذوب شده اضافه کرده هم بزنید.تا کرم روی حرارت نرم ولطیف شود.5 دقیقه کنار گذاشته تا سرد شود.در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید این کرم برای روی شیرینی استفاده می شود.

این سه کرم را می توانید در وسط شیرینی با طعم های مختلف درست کنید و اگر باز هم ساده خواستید فقط از کرم وانیلی استفاده کنید.


شربت ساده
1/4 فنجان شکر
1/4 فنجان آب

شکر و آب را با هم توی ظرفی بریزید وروی حرارت قرر داده تا شکر ذوب شود وقوام دار شود. از این شربت برای روی شیرینی به عنوان چسب استفاده میکنید .اگر بخواهید روی شیرینی ها را تزیین کنید.با یک برس روی شیرنی هارا از شربت زده وبعد بدلخواه روی آن را تزیین کنید.