آشپزی مدرن

آشپزی

کوکی بادامی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۸:۳۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ۱۱ دی ۱۳٩٠
 

ای کاش از نعماتی که دریافت می داریداستفاده کنیدوعشقی که نصیب تان می شود رابه دیگران منتقل کنید.


مواد لازم:
90 گرم سفیده تخم مرغ
110 گرم پودر بادام
200 گرم پودر شکر
1 قاشق چایخوری وانیل
25 گرم  پودر قند
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو و یا پودر رنگ خوراکی (اختیاری)

سفیده رابا شکر  کاملا زده تا سفت شود.

پودر بادام ،پودر قند،وانیل را با همزن زده.

این خمیرا می توانید با اضافه کردن رنگهای غذایی این کوی را با رنگهای مختلف درست کنید .

یا پودر کاکائو

این پودر را قبل از مخلوط شدن با تخم مرغ به آرد بادام مخلوط کنید.

خمیر مخلوط شده را در یک قیف بانوک بزرگ ریخته.

سپس در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.

درجه حرارت 280فارنهایت مدت 30دقیقه.

 شیرینی  ها بعد از پخت باید برا حتی از کاغذ جدا شود ولی اگر هنوز نرم وچسبیده بود در فر کمی دیگر بماند.



کرم وانیلی ( برای وسط کوکی)
1 / 2 پیمانه (1 چوب) کره ، نرم شده
3 فنجان پودر شکر
2 قاشق غذاخوری شیر
2قاشق چایخوری عصاره وانیل

محل کره ، شکر ، شیر و وانیل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید وباهمزن زده تا ترکیب یک دست شود. در سرعت متوسط  تا​​صاف و خامه ای  شود.تا حدود 3-5 دقیقه.

مواد لازم برای تزیین شیرینها

2/1پیمانه شیر  و تراشه های شکلاتی

3 / 2 فنجان (10 قاشق غذاخوری) کره ، نرم شده
1 / 2 پیمانه پودر قند
3 / 1 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
3 / 1 فنجان  شربت ذرت(یا ساده)
1 / 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

ترکیب کره،شیر،کاکائو وکمی نمک در همزن تا همه مواد باهم مخلوط شود.سپس شربت را اضافه می کنیم.

برای تزیین آن مانند تصویر عمل کنید.یک چوب شور را در شکلات مایع زده وبعد در ترافل هایی با رنگهای مختلف بزنید .شماهم با ذوق وسلیقه خودتان کوکی هارا تزیین کنید.