COOKING

آشپزی

مرغ کریسپی
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤۱ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ٢۱ دی ۱۳٩٠
 


موادلازم:

250گرم فیله مرغ
1 فنجان شیر
2 فنجان آرد
1قاشق چایخوری پودر سیر
1قاشق چایخوری نمک
6تا7 فنجان پنیر چدار
4 تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن

بیسکویت خرد شده

تخم مرغ را در ظرفی کاملا زده.

بیسکویت ها را خرد کنید.

پنیر چدار را با آرد مخلوط کنید.

شیر را در یک کیسه پلاستیکی با نمک وپودر سیر مخلوط کنید.سپس فیله های مرغ را درون این مایع بریزید وچند ساعت در یخچال گذاشته تا مزه دار شود.

روغن رادر تابه ریخته تا گرم شود.

فیله ها را اول در آرد زده.

خوب به آرد آغشته کنید.

سپس در تخم مرغ زده شده بزنید.

بعداز تخم مرغ فیله هارا در بیسکویت خرد شده می زنیم.

ودر آخر در روغن سرخ می کنیم.

فیله های سرخ شده را در ظرفی چیده وتزیین کنید.

امید وارم از خوردن این پیش غذا لذت ببرید.