COOKING

آشپزی

میگو کباب با نارگیل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱٤ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٤ فروردین ۱۳٩٢
 


موادلازم:
۵۰۰ گرم میگو پاک شده
 1/۲ فنجان آرد
2-3 فنجان نارگیل درشت رنده شده
   2 عدد تخم مرغ بزرگ
   ۱ قاشق غذا خوری فلفل خشک خرد شده
   ۱ قاشق چایخوری نمک
   1 قاشق چایخوری جعفری خشک شده
   1 فنجان خامه ترش
  فررا با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت ویا ۲۱۸ درجه سانتیگراد روشن کنید ودر سینی فریک برگ کاغذ پوستی پهن کنید.
طرز تهیه:
میگو را تمیز پاک کرده و نخ پشت میگو را خارج کنید.فلفل وجعفری خشک شده را به نارگیل رنده شده اضافه کنید.تخم مرغ را با خامه مخلوط و هم زده تا مایه صاف و یک دست شود. میگوها را از قسمت دم گرفته فقط تکه پایین میگو را درآرد بغلتانید وبعد در مایه زده شده تخم مرغ با خامه بزنید و در آخر توی نارگیل رنده شده بغلتانید. تا تمام بدنه میگو پوشش داده شود. میگوهای آماده شده را در سینی فر با فاصله بچیند. وقتیکه تمام میگوها به این طریق آماده شد در فر به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه قرار داده تا میگو ها کباب و طلایی شود.