آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

کیک موس شکلات سه گانه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:۳٠ ‎ب.ظ روز جمعه ۱٦ فروردین ۱۳٩٢
 


 کل انجام دادن مراحل کیک 6 ساعت است .ولی شما می توانید.هر مرحله را در روزهای مختلف انجام دهید وفقط یادتان باشد که در فریزر نگهداری کنید.
برای شکلات لایه اول:

  ۱۱۲ گرم کره
  ۱/3 پیمانه (257 گرم) شکر
  ۱/۲ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری (56 گرم) پودر کاکائو
  ۳/4 پیمانه (210 گرم) آرد همه منظوره
  ۳/۴ قاشق چایخوری (3 گرم)جوش شیرین
  ۱/4 قاشق چای خوری (1 گرم) نمک
  ۱/2 پیمانه (118 میلی لیتر) آب
  ۱/2 پیمانه (118 میلی لیتر) شیر
   56 گرم  شکلات تیره ، ذوب
     ۲  تخم مرغ   بزرگ
     1 قاشق چای خوری (4 گرم) پودر پخت

فررا با درجه 325 فارنهایت ویا ۱۶۲ درجه سانتیگراد روشن کنید.درسینی 18× 13یک کاغذ روغنی انداخته وکمی روغن روی آن اسپری کنید
طرز تهیه: مرحله اول
شکلات را روی بخار آب جوش ذوب کنید.کره ، شکر و پودر کاکائو را با هم دریک کاسه بریزید وبا هم در حدود ۳ دقیقه در سرعت متوسط ​​زده تا صاف و خامه ای شود، تخم مرغ را در یک زمان ،به مایه اضافه کرده ومخلوط کنید.سپس شکلات ذوب شده را هم توی ترکیب بریزید وهم بزنید. شیروآب را با هم روی حرارت گذاشته تا گرم شود. مواد خشک را باهم ترکیب کنید وبه مخلوط اضافه کرده و باهمزن ترکیب راهم بزنید.شیرگرم شده را هم کم کم داخل ترکیب ریخته وهم بزنید تا مخلوط یکدست وصاف شود.مخلوط خمیررا آماده را درون سینی بریزید.با پالت روی آن را خوب صاف کنید.درفرازقبل گرم شده ، به مدت پخت 18 دقیقه ویا تا زمانیکه وقتی دستان را روی سطح کیک گذاشتید .کیک مربوط وخیس نباشد.کیک در این حالت آماده وپخته است.از فر خارج کنید وگذاشته تا سرد شود.سپس با قالب دایره ای قطروسایز دلخواه با هر قالب یک دایره از کیک را در آورده .ولی کیک توی قالب بماند

 

مواد لازم:لایه دوم برای موس شکلات تیره

175 گرم، شکلات تیره ریزخرد شده
180 گرم خامه زده شده
1/2 پیمانه شیر
    1 قاشق چای خوری  پودر ژلاتین
    2 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه :

پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنیدو ۵ دقیقه کنار گذاشته تا مرطوب شود. سپس شیر را روی حرارت قرار داده تا گرم شود وبعد ژلاتین را توی شیر بریزید و هم زده تا درشیر کاملا حل شود.شکلات را کاملا ریز خرد کنیدوشیر گرم شده را روی شکلات بریزد وهم بزنید. تا کاملا شکلات با حرارت شیر ذوب ومخلوط شود.۱/۳ از خامه زده شده را به ترکیب شکلات اضافه و هم زده تا کاملا باهم مخلوط شود. باقی خامه را هم توی شکلات بریزید وبه آرامی هم زده تا یکدست وصاف شود. موس شکلاتی را به مقدار ۱/۲ روی کیک های قالب زده در استوانه بریزید و سینی حامل قالب ها را در فریزر قرار داده تا موس بسته شود.


مواد لازم : برای موس شکلات سفید

175 گرم شکلات سفید ریزخرد شده
 ۳/۴ پیمانه ویا 180 گرم خامه زده شده
 1/2 پیمانه ویا 105 گرم شیر
    1 قاشق چای خوری ویا 3 گرم پودر ژلاتین
    2 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه: موس شکلات سفید
پودر ژلاتین را با آب کاملا مرطوب کنید و۵ دقیقه کنار گذاشته تا کمی ژلاتینی شود. بعد شیر را روی حرارت قرار داده ت گرم شود وپودر ژلاتین مرطوب شده را در شیر بریزید تا به مدت ۲ دقیقه با حرارت شیر حل شود. سپس شیر گرم شده را روی شکلات سفیدخرد شده بریزید و کاملا هم زده تا یکدست مخلوط وصاف شود.خامه را هم به ترکیب اضافه کرده وهم بزنید.تا صاف شود.بعد روی موس شکلاتی تیره را به میزان ۱/۸ تا ۱/۴ از موس سفید بریزید ودوباره سینی را در فریزر قرار دهید.



مواد لازم : برشتوک شکلاتی برای تزیین روی موس
56 گرم  شکلات تیره ریز خرد شده
  1 فنجان برشتوک برنج یا جویا گندم
طرز تهیه :
شکلات را روی حرارت غیر مستقیم  ذوب کنید.سپس غلات را توی شکلات ذوب شد بریزید وترکیب کرده ،توی یک سینی کاغذ پوستی پهن کنید وغلات شکلاتی شده را روی کاغذ پوستی بریزید وگذاشته تا خشک شود.


برای لعاب شکلات و سس:
 ۱۱۲ گرم شکلات تیره ریز خرد شده
  1/۲ فنجان ویا ۸۰ گرم خامه زده شده
  1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
     ۳ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل
     1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
طرز تهیه :

خامه،وانیل ،شربت وروغن را با هم ترکیب کنید وروی حرارت غیر مستقیم قرارداده تا باهم مخلوط وگرم شود.سپس روی شکلات ریز خرد شده بریزید وهم زده تا شکلات با مایه یکدست وصاف شود.یک لایه بسیار نازک روی موس سفید بریزید ودرفریزر قرار داده تا بسته شودوبه مدت 4 ساعت درفریزر یا یخچال سرد قرار دهید.تا کاملا بسته شود.سپس کمی از این مایه شکلاتی در ظرف سرو بریزید وبعد کیک های توی قالب استوانه ای را به آرامی با کمی فشار دادن کف کیک در قالب آن را خارج کنید وتوی ظرف سرو روی شکلات مایع قراردهید واز برشتوک های شکلاتی برای تزیین روی موس استفاده کنید.



 


شما می توانید از قالب های مختلف با سلیقه خود استفاده کنید. یا تمام این مراحل رابرای یک قالب بزرگ انجام دهید ودر رنگ بندی میتوانید جای موس ها را باهم تغییر دهید. 

http://www.pastrypal.com/ منبع