COOKING

آشپزی

فیله ماهی سوخاری
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢۳ بهمن ۱۳٩٠
 


 مواد لازم:

1 کیلو گرم فیله ماهی
  1  قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری. پودر پیاز
1 قاشق چایخوری فلفل خشک شده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
2 / 1 قاشق چایخوری. زیره
2 / 1 قاشق چایخوری. فلفل سیاه
2 / 1 قاشق چایخوری فلفل سفید
2 / 1 قاشق چایخوری. مرزنگوش خشک
1 قاشق چایخوری. نمک
1 فنجان آرد
3 عدد تخم مرغ
2 / 1 فنجان قسمت سفید داخل نان باگت
روغن زیتون

ماهی ها را بایک چاقوی تیز به یک اندازه خرد کنید.

تخم مرغ را در ظرفی شکسته وبا یک چنگال مخلوط کنید.

پودر سیر ، پودر پیاز ،  فلفل قرمز ، زیره ، فلفل سیاه و سفید ، مرزنگوش ، و نمک رابا آرد مخلوط کنید.

خرده نان راهم در ظرفی جداگانه بریزید.

تکه های ماهی را در آرد بزنید.

وقتی که خوب با آرد ادویه دار آغشته شد.

سپس در تخم  مرغ زده شده بزنید.

ودر آخر با پودر نان سفید پوشش دهید.

روغن را در تابه داغ کنید.تکه های ماهی را در روغن شناور سرخ کنید.تا طلایی شود.

ماهی  ها خیلی سریع سرخ می شود.

بعداز سرخ شدن آنها را از روغن خارج کنیدودر حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.

ماهی ها کاملا ترد وطلایی شده را به همراه یک سالاد ساده وسس  نوش جان کنید.