آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

مینی جام لازانیا
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٠٧ ‎ق.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


موادلازم:
435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
453 گرم سوسیس خرد شده
 ١/٣ فنجان پنیر خامه ای
 1/4 قاشق چای خوری نمک 
 1/4 قاشق چای خوری فلفل
 ١/٢ فنجان پنیر خرد شده
 24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص  باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا)
   1 فنجان سس گوجه
فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایع گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی مایع گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایع گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقهقرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود.