آشپزی مدرن

کوشش انسانها برای دسترسی به یک تغذیه کافی و سالم است.

بر گر مرغ
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ٩:٤٦ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٢
 


موادلازم:
580 گرم  سینه مرغ  
 1/2 قاشق چای خوری زمین هل
 1/4 قاشق چای خوری فلفل تند
    4 عدد پیازچه (قسمت سبز آن)
    3 قاشق غذا خوری زنجبیل تازه رنده شده
   2 قاشق غذاخوری آب لیمو
   1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
   2 قاشق چایخوری زیره سبز
      نمک و فلفل را به سلیقه
      نان برگر - هندی -عربی
     خیار حلقه شده
     گشنیز خرد شده
     پیاز قرمز ورقه نازک
موادلازم: برای سس ماست
1  ظرف کوچک  ماست بدون چربی ساده 
1 قاشق سوپخوری نعناع تازه خرد شده
2 قاشق چایخوری زیره سبز
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
   نمک و فلفل
طرز تهیه:سس ماست
نعنا ،ماست ،نمک و فلفل و آب لیمو و زیره سبزرا باهم مخلوط کنید.
طرز تهیه :برگر
تمام مواد در دستوررا باهم مخلوط کنید.بعد به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده وهر قسمت را در دست گرد ومنظم کنید. شما می توانید روی حرارت آتش زغال ویا توی روغن یا در فر با حرارت بالای گریل حدود 3 دقیقه برگرها را آماده کنید. پیازوخیاررا حلقه حلقه برش داده ودرروی نان یک برگرگذاشته و روی آن را با پیاز وخیا روکمی گشنیز تزیین کنید.در آخر باسس ماست روی برگر را تزیین وکامل کنید.