آشپزی مدرن

آشپزی

کوفته ترکیه
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٠:۱٢ ‎ب.ظ روز جمعه ٢۸ بهمن ۱۳٩٠
 


مواد لازم:
907 گرم سینه بوقلمون چرخ کرده
368 گرم نان خرده
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل
1/2 فنجان سس ریحان
1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
2 سفیده تخم مرغ


موادلازم برای سس :گوجه فرنگی
2 پیاز سفید ریز خرد شده
2 هویج خرد شده
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
2 حبه سیر خرد کرده
2 قوطی گوجه فرنگی خرد شده 793 گرمی
2 برگ بابونه
1 قاشق چای خوری نمک

1/2قاشق چایخوری فلفل قرمز

طرز تهیه سس: پیاز را در روغن سرخ کنید و هویج را داخل پیاز بریزید .تاکمی تفت بخورد،حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا هویج کمی نرم شود.

بعد رب گوجه فرنگی ،برگ بو،سیر ونمک وفلفل قرمز ودر آخر مخلوط گوجه فرنگی راداخل تابه بریزید.


گذاشته تاباهم حدود نیم ساعت با حرارت کم بپزد وآب آن تبخیر شود.

آماده کردن مایع کوفته: گوشت چرخ کرده بوقلمون رابا نمک ،پودرفلفل،پنیر پارمسان،سس،خرده نان وسفیده تخم مرغ مخلوط کنید.تا تمام مواد باهم ترکیب شوند.

سپس از مایع توپ های گوشتی به اندازه د لخواه درست کنید.توی سینی فر یک ورق فویل پهن کنید.می توانید یک پنجرن  فلزی روی فویل گذاشته وکوفته هاراروی آن بچینید. کمی روغن روی کوفته اسپری کرده ودر فر   به مدت 20-25 دقیقه با حرارت 375 درجه پخته وکباب شود.


برگ بو را از سس آماده شده خارج کرده وسس را روی کوفته ها بریزید.در کنار یک سالاد ساده وترشی ،شامی ساده ولی خوشمزه خواهیم داشت.