آشپزی مدرن

آشپزی

سس ریحان
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱۱:٢٤ ‎ب.ظ روز جمعه ٢۸ بهمن ۱۳٩٠
 


موادلازم:
5تا 6 فنجان برگ ریحان
4 حبه سیر
1/2 فنجان مغز گردو(در دستور اصلی دانه کاج استفاده شده )
85 گرم پنیر پارمسان
1/2-3/4  فنجان روغن زیتون

برگ های ریحان رادر میکسر ریخته وسیر خردشده را روی آن بریزید.

پنیر پار مسان رنده شده را روی ریحان وسیر بریزید.

دانه کاج ویا گردو را روی مایع ریخته شود.

درب میکسر راببندید وآن را روشن کنید ودرحالی که مواد داخل میکسر مخلوط می شود.روغن زیتون را کم کم از داخل محفظه توی موادبریزید تابا هم مخلوط شوند.

در آخر کمی نمک به آن اضافه کنید،  شما می توانید جایگزین سبزی های سبز و یا حتی سبزی ریحان. سعی کنید از گشنیز، جعفری، اسفناج و یا حتی. عطر و طعم هدف متفاوت و به دلیل طعم و مزه قوی از سیر و پنیر، هر چند من شخصا ترجیح می دهم .از ریحان استفاده کنم. این سس رابرای انواع غذاهای گوشتی ویا پاستاها استفاده می شود.

  اگر شما  گشنیز، را جایگزین کردید.بجای پنیر از کمی زنجبیل رنده شده استفاده کنید.این سس را می توانید برای ماهی استفاده کنیید.شما می توانید سس اضافه آماده را در کیسه فریزر ریخته ودر فریزر نگهداری کنید.وهر موقع جهت استفاده فقط کافیست مقدار کمی از آن را از فریزر خارج کنید.