آشپزی مدرن

آشپزی

اسکواش سیب زمینی وکدو تنبل
نویسنده : شیرین میرکرمی - ساعت ۱٢:۱۸ ‎ق.ظ روز شنبه ٢٩ بهمن ۱۳٩٠
 


موادلازم:
 2 / 1 فنجان خامه و شیر(اختیاری)
2 حبه سیر ، رنده شده
500 گرم کدو تنبل خردشده
500 گرم سیب زمینی حلقه شده
2 / 1 قاشق چای خوری آویشن
2 / 1 قاشق چای خوری نمک
4 / 3 قاشق چای خوری فلفل سیاه
2 فنجان پنیر رنده شده موتزارلا یا پیتزا

فر قبلا گرم تا 400 درجه. یا240 درجه سانتیگراد .

کدو وسیب زمینی ها را برش بزنید.خامه وشیر وسیر را مخلوط کنید وروی حرارت اجاق قرار دهید.تا گرم شود. از روی حرارت بردارید.

قالب را کمی چرب کنید.سپس یک لایه کدو توی ظرف بچینید.کمی پنیر رنده شده روی آن بپاشید.

یک لایه سیب زمینی خرد شده را روی کدو چیده واز پنیر رنده شده روی سیب زمینی بپاشید.

دوباره لایه بعدی را کدو چیده وبا پنیر سطح کدو را پوشش دهید.

در آخر سیب زمینی را روی کدو ها بچینید.

ادویه ها ونمک را داخل سس از قبل آماده شده ریخته مخلوط کنید ،

تمام سس را توی قالب ریخته تا تمام موادرا پوشش دهد.

روی ظرف را با فویل پوشانده ودر فربه مدت 30 دقیقه قرار دهید.

سپس فویل رابرداریدو 20 دقیقه دیگر در فر باشد.تاروی پنیر طلایی شود.